Είστε εδώ

Alavida

Η επανάσταση στην προστασία της επιδερμίδας!

Η αναγέννηση από έξω προς τα μέσα και από μέσα προς τα έξω!

Είναι η αρχή για κάτι όμορφο!

Το ALAVIDA είναι η πρωτοποριακή πρόταση της LifeWave στον τομέα της αισθητικής. Χαρακτηρίζεται ως μια φόρμουλα αναγέννησης και ανάπλασης των κυττάρων της επιδερμίδας του προσώπου.

Αποτελείται από τρία μέρη, το νέκταρ ημέρας, την κρέμα νυκτός, και το επίθεμα ALAVIDA.

Είναι απολύτως φυσικό προϊόν, αφού οι δύο κρέμες περιέχουν κατά 98,5% απολύτως φυσικά συστατικά, και σχεδόν μηδενικά συντηρητικά . Σημειώνουμε ότι ένα σκεύασμα για να χαρακτηρισθεί επιστημονικά φυσικό προϊόν αρκεί να περιέχει φυσικά συστατικά μόνο κατά 93%.

Τρία καινοτόμα προϊόντα που λειτουργούν ανεξάρτητα. Όταν χρησιμοποιούνται μαζί, τα αποτελέσματα είναι άμεσα, εντυπωσιακά και με μακρά διάρκεια! Μια όμορφη συνέργεια της φύσης και της επιστήμης.

  • 98,6% φυσικά, φυτικά συστατικά
  • Μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων
  • Φωτίζει προσδίδοντας μια αναγεννημένη, νεανική λάμψη
  • Ισορροπεί τον τόνο του δέρματος και τον δυσχρωματισμό
  • Ενυδατώνει 24 ώρες / 7 ημέρες
  • Ενισχύει τη σφριγηλότητα του δέρματος

Οι δύο κρέμες της σειράς αυτής περιέχουν εκχυλίσματα, ευεργετικών για την επιδερμίδα, θρεπτικών συστατικών, σε μεγάλη συγκέντρωση. Θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για την αναγέννηση και ανάπλαση γερασμένων κυττάρων της επιδερμίδας, συστατικά που αυξάνουν την παρουσία του φυσικού κολλαγόνου, του υαλουρονικού οξέος και συμβάλλουν στην αύξηση της κυτταρικής ενυδάτωσης του προσώπου.

Αν όμως η σειρά ALAVIDA αποτελούνταν μόνο από αυτές τις κρέμες θα ήταν βέβαια μια πολύ καλή σειρά περιποίησης προσώπου, αλλά δεν θα αποτελούσε την πραγματικά  μεγάλη εξέλιξη  στον τομέα της αισθητικής.

Την διαφορά την κάνει το επίθεμα ALAVIDA. Ξέρουμε ότι το μεγάλο πρόβλημα στην αφομοίωση από το κύτταρο των θρεπτικών συστατικών που περιέχουν τα προϊόντα περιποίησης, είναι ότι λόγω του οξειδωτικού στρες στα κύτταρα η κυτταρική μεμβράνη κλείνει με αποτέλεσμα τη μη εισχώρηση των θρεπτικών συστατικών στο κύτταρο. Η μείωση του οξειδωτικού στρες με την εφαρμογή του επιθέματος, επιτρέπει την αφομοίωση των θρεπτικών συστατικών που περιέχει η φόρμουλα  ALAVIDA, από τα κύτταρα της επιδερμίδας.

Σχεδόν το 90% είδαν σημαντική, συνολική βελτίωση στην εμφάνιση τους μετά από 3 εβδομάδες!

 

Κρέμα νυκτός - επαναφοράς προσώπου:

Κρέμα 2-σε-1, ενυδάτωσης και αντιγήρανσης, για νυχτερινή χρήση, όταν το σώμα σας φυσικά αυτοθεραπεύεται. Ένα ιδανικό συμπλήρωμα στο Νέκταρ καθημερινής ανανέωσης του προσώπου.

 

Νέκταρ καθημερινής ανανέωσης του προσώπου

Κρέμα 2-σε-1, ενυδάτωσης και αντιγήρανσης, για ημερήσια χρήση, όταν το δέρμα σας είναι εκτεθειμένο.

Η ελαφριά του σύσταση είναι τέλεια για την επιδερμίδα σας πριν κάνετε το καθημερινό σας μακιγιάζ.

 

Alavida επίθεμα φωτοθεραπείας

Μια μοναδική μορφή φωτοθεραπείας… Με το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας νέο μας επίθεμα δεν εισχωρούν φάρμακα ή χημικές ουσίες στο σώμα σας. Αντίθετα, χρησιμοποιεί το φως για να διεγείρει σημεία στο δέρμα. Επίσης, για νυχτερινή χρήση, αυτό το ασφαλές και αποτελεσματικό patch μειώνει το οξειδωτικό στρες και βοηθά στη διατήρηση των αντιοξειδωτικών στο σώμα, τα οποία προωθούν την αναγέννηση της λάμψης του δέρματος σας.