Είστε εδώ

Επιθέματα

Ενεργειακά, μη διαδερμικά επιθέματα βελονισμού με τη σύγχρονη τεχνολογία της κβαντικής ιατρικής!

Τα επιθέματα της LifeWave χαρακτηρίζονται ως τα μοναδικά μη διαδερμικά επιθέματα στην παγκόσμια αγορά.

Αυτό σημαίνει ότι κατά την εφαρμογή τους καμιά ουσία δεν εισέρχεται στον οργανισμό, με συνέπεια να μην υπάρχει καμία παρενέργεια με την εφαρμογή τους.

Η λειτουργία τους βασίζεται στη συχνοτική επέμβαση στην κυτταρική λειτουργία και την αποκατάσταση των ηλεκτρικών ιδιοτήτων κυτταρικών ομάδων με τη βοήθεια της κβαντικής ιατρικής.

Η αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας γίνεται με την εφαρμογή ενός είδους επιθέματος από τα επτά υπάρχοντα είδη, ή με συνδυασμό κάποιων από αυτά.

Τι προσφέρουν τα επιθέματα:

  • Ζωντανή ενέργεια όλη την ημέρα χωρίς διεγερτικά
  • Ανακούφιση από τον πόνο μέσα σε λίγα λεπτά
  • Φυσική βελτίωση της ποιότητας και της διάρκειας του ύπνου
  • Αποτοξίνωση
  • Αντιγήρανση
  • Έλεγχο της όρεξης
  • Μείωση του στρες

Πως εφαρμόζονται?

Η εφαρμογή των επιθεμάτων γίνεται σε ισχυρά σημεία βελονισμού με απαλή διέγερση των σημείων αυτών, αποκαθιστώντας τη φυσική ροή της ενέργειας στον οργανισμό και δίνοντας εντολή στο σώμα να παράγει από μόνο του τις ουσίες που είναι απαραίτητες για την αυτοΐασή του.

Ενεργοποιούνται από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίου του ανθρώπινου σώματος. Επιδρούν σε επίπεδο μορίων και κυττάρων.

Βοηθήστε τον οργανισμό σας να «διορθωθεί» μόνος του. Βελτιώστε την ροή της ενέργειας στο σώμα. Η δράση των επιθεμάτων είναι ενεργειακή και όχι χημική. Θεραπεύστε τον ασθενή και όχι την ασθένεια.

Μη ξεχνάτε...

Να πίνετε ένα ποτήρι νερό πριν την χρήση αλλά και κατά την διάρκεια εφαρμογής των επιθεμάτων. Η ποσότητα και η ποιότητα του νερού που καταναλώνετε, όσες ώρες χρησιμοποιείτε τα επιθέματα,είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα των επιθεμάτων.

Ένας φυσιολογικός άνθρωπος καταναλώνει, συνήθως, 8 - 10 ποτήρια νερό καθημερινά. Προσπαθείστε να τηρήσετε αυτή την ευεργετική για τον οργανισμό σας συνήθεια, ενυδατώνοντας καθημερινά τα κύτταρά σας, βοηθώντας παράλληλα την αποτελεσματικότητα των επιθεμάτων.

Εγκεκριμένα από το WADA (World Anti-doping Agency, Παγκόσμιος Οργανισμός Anti-doping)

 

Συστατικά

Αμινοξέα, Σάκχαρα, Σταθεροποιημένο οξυγόνο. Όλα είναι οργανικά υλικά ακίνδυνα για τον οργανισμό!