Είστε εδώ

Nirvana - Mood Enhancer System

Τώρα μπορείτε να είστε ευτυχισμένοι κάθε στιγμή!

Τι θα γινόταν αν μπορούσατε να είστε ευτυχισμένοι κάθε στιγμή;

Η ζωή είναι δύσκολη για όλους, και όλοι χρειαζόμαστε μια συναισθηματική ώθηση όταν δεν έχουμε καλή διάθεση. Αν μπορούσαμε όμως να είμαστε ευτυχισμένοι κάθε στιγμή; Δεν είναι κάτι αδύνατο και μάλιστα η απάντηση στο ερώτημα αυτό σχετίζεται άμεσα με τη χημεία του σώματος.

“Nirvana” Mood Enhancer System!

Για πρώτη φορά, η LifeWave έχει συνδυάσει την τεχνολογία των επιθεμάτων μαζί με ένα φυσικό συμπλήρωμα για μια λύση διπλής δράσης! Με τη φυσική απελευθέρωση των ενδορφινών, το Nirvana ενισχύει και αλλάζει τη διάθεσή σας με διαρκή αποτελέσματα, χωρίς φάρμακα, χημικές ουσίες ή παρενέργειες.

 

Φυσική απελευθέρωση των ενδορφινών: 

Γνωρίζετε αυτό το «ζεστό» αίσθημα ευφορίας που παίρνετε όταν φλερτάρετε με κάποιον που σας ενδιαφέρει; Αυτή η αίσθηση παράγεται από το σώμα με τη φυσική απελευθέρωση των ενδορφινών. Αλλά όπως όλοι μπορούμε να επιβεβαιώσουμε, αυτό δεν διαρκεί πολύ, και εδώ επεμβαίνει το Nirvana και κάνει κάτι που κανένα άλλο προϊόν δεν μπορεί.

 

Συμπλήρωμα Nirvana

Αυτό το εκχύλισμα από φυσικά φύκια όχι μόνο προωθεί την παραγωγή των ενδορφινών, αλλά η διαδικασία σταθεροποίησης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας παράγει και διαρκή αποτελέσματα. Και σε αντίθεση με τα αντίστοιχα φαρμακευτικά σκευάσματα που μπορεί να χρειαστούν εννέα ή περισσότερους μήνες για να αφομοιωθούν από τον οργανισμό σας, το Nirvana το κάνει σε λίγες μόνο εβδομάδες.

 

Επίθεμα Nirvana

Το επίθεμα Nirvana διεγείρει σημεία στο δέρμα, που είναι γνωστό ότι βελτιώνουν τη διάθεση χωρίς φάρμακα, χημικά ή διεγερτικά. Έτσι για πρώτη φορά, η LifeWave έχει συνδυάσει την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία των επιθεμάτων με ένα φυσικό συμπλήρωμα για μια λύση διπλής δράσης, σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη. Μαζί, το συμπλήρωμα Nirvana και Nirvana Patch λειτουργούν συνεργικά για να παραγάγει μια παρατεταμένη αίσθηση ευτυχίας και ευημερίας, χωρίς παρενέργειες.