Είστε εδώ

theta nutrition

άμεση αναζωογόνηση του σώματος

Η Theta Nutrition (Διατροφή Θήτα) είναι  μία νέα εξελιγμένη τεχνολογία υγείας! Διαθέτει ένα μοναδικό σύστημα απορρόφησης που εξασφαλίζει την άμεση τροφοδότηση των κυττάρων με ενεργοποιημένα θρεπτικά στοιχεία. Η καινοτομία του είναι ότι επαναφέρει τις λειτουργίες του οργανισμού στη φυσική και υγιή τους κατάσταση.

Όλες οι Theta-συνταγές είναι εύγεστες και παράγονται από φυσικά συστατικά υψηλής ποιότητας. Δεν περιέχουν τεχνικές χρωστικές, αρωματικές και συντηρητικές ουσίες. Περιέχουν στέβια. Τα γλυκαντικά από στέβια δεν περιέχουν υδατάνθρακες και δεν επηρεάζουν τη γλυκόζη στο αίμα. Επίσης, δεν έχουν θερμίδες και μπορούν να συμβάλλουν στη μείωση ή τη διατήρηση φυσιολογικού βάρους.

Οι Theta-συνταγές προσφέρουν:

  • Υψηλή ποιότητα
  • Αποτελεσματικότητα
  • Γρήγορη δράση
  • Ασφάλεια (χωρίς διεγερτικές ουσίες)

 

Τι είναι το διοξείδιο του πυριτίου (silica);

Το διοξείδιο του πυριτίου (silica) είναι μεταλλικό στοιχείο και βασικό συστατικό του Theta Activate, δηλαδή του ενεργοποιητή που είναι αναγκαίος σε όλα τα προϊόντα της σειράς Theta Nutrition.

Τα προϊόντα Theta Nutrition έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν ενεργοποιημένα θρεπτικά συστατικά στα κύτταρά μας με τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται η ταχεία και πλήρης απορρόφησή τους από τον οργανισμό μας. Ο ενεργοποιητής Theta Activate είναι ένα gel πλούσιο σε διοξείδιο του πυριτίου που εξασφαλίζει τη διοχέτευση των υψηλών διατροφικών αξιών που περιέχονται στα προϊόντα της σειράς Theta Nutrition κατευθείαν στο εσωτερικό των κυττάρων, διαπερνώντας την κυτταρική μεμβράνη που συνήθως αποτελεί ανυπέρβλητο εμπόδιο για τα κοινά διατροφικά συμπληρώματα.

Στην ανόργανη μορφή του, το διοξείδιο του πυριτίου απαντά στη φύση σε μεγάλες ποσότητες και είναι τόσο σημαντικό ώστε – χωρίς ίχνος υπερβολής - δεν θα υπήρχε ζωή χωρίς αυτό. Όμως, στη μορφή αυτή - όπως και πλήθος άλλων ανόργανων συστατικών και ιχνοστοιχείων, εμφανίζει μικρή απορροφησιμότητα από το σώμα μας. Για να απορροφηθεί πλήρως, πρέπει μέσω των φυτών να αποκτήσει οργανική μορφή φλαβονοειδούς ένωσης ώστε να απορροφηθεί εντελώς. Όταν συμβεί αυτό, το διοξείδιο του πυριτίου μετατρέπεται στο πιο απαραίτητο στον άνθρωπο θρεπτικό συστατικό. Χάρις σε αυτό, οι άνθρωποι μπορούν και στέκουν όρθιοι, έχουν γερά κόκκαλα, υγιή νύχια και δέρμα.

Όταν, με τη βοήθεια του διοξειδίου του πυριτίου, τα θρεπτικά συστατικά περάσουν στο εσωτερικό του κυττάρου, το Theta Activate επιταχύνει το μεταβολισμό και τα ενεργοποιεί αμέσως. Με τον τρόπο αυτό, οι ευεργετικές συνέπειες της χρήσης του Theta Nutrition γίνονται άμεσα αντιληπτές.